Emma Bunton roter med teksten

(07.12.2007, sist oppdatert 07.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Spice Girls-turneen er ingen dans på roser for den relativt nybakte mammaen Emma Bunton. Ifølge sin egen blogg glemmer hun til stadighet sangtekster og roter med dansetrinn.

Bunton, som ble mor til lille Beau i august, sier på bloggen sin at overveldende morsfølelser gjør det vanskelig for henne å være fullt på høyden på scenen under Spice Girls? gjenforeningsturné. Hun forteller at hun stadig glemmer sangtekster, synger feil - eller bare mimer.

 

Hun skriver blant annet: «I løpet av sangen »Mama? ble jeg så overveldet av følelser av videoen som spilte i bakgrunnen, med mødre og deres babyer, at jeg glemte mye av teksten?.

 

Og det er ikke bare glemsomhet Bunton må passe seg for på scenen. Hun skriver også at Mel B har «en greie med å dunke oss andre i magen».

 

Onsdag var femspannet i Los Angeles med turneen, og «Baby Spice» innrømmer at hun vurderer å gjøre som Victoria Beckham og Mel B: Flytte til nettopp Los Angeles. Melanie Brown var den første av krydderjentene som trakk over dammen. Siden kom også Victoria Beckham over, etter at David Beckham signerte med fotballaget L.A. Galaxy.

 

Bak scenen på Staples Center, uttalte Bunton ifølge Female First: - Vi har alle vært her i lengre tid, og vi har alle forelsket oss i Los Angeles. Kanskje kommer flere Spice Girls til å flytte hit?

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews