Elin får råd av Victoria Beckham

(15.12.2009, sist oppdatert 15.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Elin Nordegren skal angivelig få råd av Victoria Beckham om hvordan man håndterer en ektemann på vidvanke.

Det er The Sun som melder at konen til den svært så utro Tiger Woods ut fra venners råd nå vurderer å snakke med fru Beckham, som har førstehånds erfaring med å lappe sammen et ekteskap: Hun holdt ut da David Beckham i 2004 angivelig hadde en romanse med sin personlige sekretær Rebecca Loos.

 

- Elin burde få råd fra en som har vært gjennom det samme, sier kilder nær Nordegren til avisen Daily Mail.

 

Den svenske golffruen var mandag å se ute i offentligheten for første gang etter at skandalebølgen rullet over Tiger Woods. Hun og moren tok med seg Woods-parets to små barn til juleselskap hos noen venner.

 

Da Elin Nordegren stoppet for å fylle bensin, fikk paparazzifotografene som fulgte etter henne et blinkskudd: En ringfinger uten ring. Den hadde hun tatt av seg, melder avisen som også kan bildelegge påstanden.

 

Nå gjenstår det å se om Elins huskjøp i Sverige, en idyllisk eiendom på en øy man bare når med båt, er for å ha et tilfluktssted når hun flytter fra Tiger Woods - eller om hun vil gjøre som Victoria Beckham, og prøve å redde sitt fem år gamle ekteskap med å ta Tiger Woods med seg tilbake til Sverige for å finne roen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews