DeGeneres tar over for Abdul

(10.09.2009, sist oppdatert 10.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Paula Abdul skal ut av dommerpanelet når neste sesong av «American Idol» skal i innspilling.

Og inn kommer komiker og talkshowvertinne Ellen DeGeneres, melder nettstedet Talk Entertainment. Offentliggjøringen kommer fra DeGeneres selv, som har opplyst om sin nye jobb under sendingen av showet sitt.

 

Dermed skal DeGeneres sitte ved siden av Simon Cowell, Randy Jackson og Kara DioGuardi og gi tilbakemeldinger, som man får tro blir av ganske komisk art, til de håpefulle deltakerne.

 

Den niende sesongen av «American Idol» får premiere i januar 2010 i regi av Fox. Serien vil få gjesteopptredener av Victoria Beckham, Mary J. Blige, Joe Jonas, Neil Patrick Harris, Avril Lavigne, Katy Perry og Shania Twain.

 

- Jeg er svært begeistret over å få være med som jury i «American Idol». Jeg har fulgt med siden starten og har alltid vært stor fan. Så å få denne jobben er en drøm for meg, og tenk på alle pengene jeg vil spare nå når jeg ikke skal avgi stemme per SMS, sier DeGeneres selv.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews