David Beckham skal lage klær for Victoria

(03.08.2010, sist oppdatert 03.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham har fått jobb av kona. Nå skal han designe klær for menn for motemerket hennes.

Victoria Beckham skal ha overbevist ham om at han var den rette for jobben etter å ha bedt ham om å stille opp i flere måneder. Og nå skal han visst nok være i full gang med en kolleksjon for høsten og vinteren 2011.

 

- Hun har overbevist ham om at han har et blikk for moter. David planlegger å lage en serie med dresser, smarte hverdagsantrekk og en serie for kvelden. Victoria tror det vil slå godt an, sier en kilde til avisa Daily Star.

 

Så langt er Victoria henrykt over hva hennes mann har fått til.

 

Det er første gang David arbeider med Victoria, men deres sju år gamle sønn Romeo har allerede vist interesse for det hun driver med i motsetning til hennes to andre sønner, Brooklyn (11) og Cruz (5).

 

- De andre guttene tenker bare på å gå ned til stranda, men han er ikke interessert. Han sier heller: "Jeg vil bli med mamma på jobben og så sitter han der og går gjennom kleskolleksjonen, kjenner på stoffet og kommer med sine synspunkter. Han elsker det, sier Victoria Beckham.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews