Cruise sender Beckham på ferie

(15.05.2008, sist oppdatert 15.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skjermet og med fritt leide til en luksuseiendom i California: Slik skal David og Victoria Beckham feire sine respektive bursdager.

Et hektisk kjendisliv kan ta knekken på et forhold, og det gjelder for fotballikonet David Beckham og hans kone, Victoria, også. Etter noen travle måneder i USA trenger de to å pleie forholdet. Det mener i alle fall Tom Cruise ifølge underholdningsnettstedet Entertainmentwise.com.

 

Dermed sender han paret Beckham på ferie, dersom vi skal tro samme nettsted.

 

Beckham og kona fyller år med bare 14 dagers mellomrom og det synes bestekompisen Tom Cruise må feires på behørig vis. Dermed sender ham dem til sitt private sted i Napa Valley i California. Sjenerøs som han er sender Mission Impossible-stjernen dem av gårde i sin private jet.

 

- Tom og Katie fortalte Posh at hun og David skulle få bruke eiendommen deres en helg. De insisterte på at det bare er de to som reiser, at de skaffer seg barnevakt og bruker helgen til å skjemme hverandre bort, sier en kilde til entertainmentwise.com.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews