Cruise og Holmes i storkrangel

(28.09.2007, sist oppdatert 28.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Helt siden juni har Katie Holmes holdt Tom Cruise med selskap under innspillingen filmen «Valkyrie» i Tyskland.

Men da hun ville reise en snartur til New York, for å få med seg moteuken sammen med Victoria Beckham, ga Cruise henne en lekse hun sent vil glemme, melder Star.

 

Kilder på filmsettet melder om en stadig sterkere «Cruise-control». Enkelte mener Holmes nesten blir holdt i fangenskap.

 

- Katie brøt sammen i tårer da hun ikke fikk lov til å reise, sier en kilde.

 

- Tom fikk det til å virke som om hun sviktet både ham og datteren Suri dersom hun dro. De hadde en kjempekrangel og til slutt avlyste Katie hele turen. Etterpå gråt hun til Victoria Beckham i telefonen. Det var skammelig. For Katie var det bare snakk om et kort opphold.

 

Og reisen skulle ikke bare handle om fest og moro, dersom vi skal tro Star. Holmes har visstnok lyst til å designe klær og var overbevist om at hun kunne få viktige kontakter dersom hun kom seg på motemessen sammen med Victoria Beckham.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.294 sec - 1 pageviews