Beckhams glamorøse flytur

(15.09.2010, sist oppdatert 15.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham holdt nylig stilen under en flytur over Atlanteren.

Hun satt i elleve timer i en ettersittende kjole fordi designeren og regissøren Tom Ford insisterte på at hun skulle holde seg glamorøs under flyturen.

 

Da Beckham ankom flyplassen hadde hun på seg et oppsiktsvekkende antrekk, men kunne ikke vente med å å få med seg en gammel pyjamas så snart flyet tok av.

 

Men da hun ga sin medpassasjer Tom Ford beskjed om at hun planla å ta på seg noe mer komfortabelt under reisen, ba han henne i stedet holde stilen.

 

- Når jeg går om bord i et fly er det første jeg gjør å ta på meg en gammel pyjamas. Men her om dagen satt jeg ved siden av Tom Ford på turen. Jeg sa til ham at jeg skulle ta av meg alt det glamorøse tøyet, og han sa: «Det burde du ikke.» Jeg trodde han fleipet og gjorde meg klar til å skifte da han sa: "Nei, det synes jeg ikke du skal gjøre. Jeg ble så satt ut at jeg måtte sitte på den elleve timer lange flyreisen i ettersittende, ukomfortable klær, sier hun til det britiske magasinet OK!

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews