Beckhams fornyet løftene

(18.02.2008, sist oppdatert 18.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det ser ut til at kjærligheten blomstrer mellom fotballesset David Beckham og hans kone, Victoria Beckham.

I største hemmelighet fornyet paret ekteskapsløftene og skaffet seg matchende tatoveringer for å feire sin kjærlighet, melder den britiske tabloiden Mirror.

 

Det skal bare ha vært en håndfull mennesker til stede under seremonien i «Beckingham Palace» 8. mars 2006 da «bryllup» nummer to fant sted. Det regnes som sensasjonelt at det celebre kjendisekteparet har klart å holde seremonien hemmelig i to år.

 

- Alle gråt. Det var veldig vakkert og veldig personlig, sier en gjest til Mirrors nettsider.

 

I forbindelse med de fornyede løftene har paret også fått nye tatoveringer. De har tatovert inn datoen for seremonien - med romertall.

 

David Beckham planla den intime «vielsen» uten at kona visste det. Fotballesset gikk så ned på kne og spurte om fruen ville gifte seg med ham en gang til. Victoria skal ha tatt en lang kunstpause, før hun skrek «ja», sier vitnet. Sønnene Brooklyn og Romeo skal også ha vært til stede.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews