- Beckham vurderer å kle av seg for Vogue

(08.02.2011, sist oppdatert 08.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Gravide Victoria Beckham kan komme til å pryde forsiden av motemagasinet Vogue - med babykul på magen.

Spice Girls-fenomenet, designeren og fotballfruen venter sitt fjerde barn, og ifølge magasinet Star vurderer hun å eksponere babymagen.

 

En kilde sier til magasinet: - De som kjenner Victoria vet at hun kommer til å gjøre noe helt unikt ut av denne muligheten. Det er ikke en typisk Vogue-ting å gjøre, men et bra team kan få det til å se svært kult ut. Redaktøren skal være svært ivrig når det gjelder å få dette til. Victoria er et stort moteikon.

 

Dersom Beckham gjennomfører planen, følger hun i fotsporene til Demi Moore. Hun prydet et Vanity Fair-cover i 1991 - høygravid.

 

Men fru Beckham vil ikke gjøre en reprise av dette, men noe helt annet, mener kilden videre. Som understreker at den tidligere Spice Girls-stjernen ikke vil ta med seg David Beckham på akkurat denne fotoshooten.

 

- En ting er sikkert. Dersom Victoria gjør dette, vil hun sørge for at hun framstår som den mest sexy gravide kvinne - noensinne. Det vil kunne bety mye for motekarrieren hennes.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews