Beckham vil huskes for fotballen

(01.08.2012, sist oppdatert 01.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham har gjort seg bemerket på flere arenaer enn fotballbanen. Men det er fotballtalentet han ønsker å bli husket for.

Til tross for at David Beckham regnes som en av Englands beste fotballspillere gjennom tidene, har fotballartistens krumspring utenfor banen til tider tatt mye av oppmerksomheten. Beckham, som for tiden bor i Los Angeles og er gift med designer og tidligere «Spice Girl» Victoria Beckham, har blant annet gjort seg bemerket som moteløve og modell. Også i Oslo preget store plakater med Beckham i undertøyet bybildet en tid.

 

- Jeg ønsker først og fremst å bli husket som en god og suksessrik fotballspiller, fordi det er det jeg har gjort i så mange år. Og hvem vet hva som skjer senere, sier Beckham i et intervju med magasinet Esquire.

 

I intervjuet, som prydes av motebilder og er gjengitt i Daily Mail, forteller fotballstjernen at han aldri gjør seg til for omverdenen.

 

- Det du ser, er meg. Det kommer aldri til å endre seg. Jeg går kanskje ikke rundt i bare undertøyet hver dag, men det er det eneste som er annerledes på privaten, sier Beckham.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews