Beckham støtter nakenstuntet

(31.01.2008, sist oppdatert 31.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham figurerer uten en tråd som del av en hudkreftkampanje. Og ektemannen støtter fullt opp om nakenstuntet.

For å vekke folks oppmerksomhet, og få dem til å tenke seg om før de utsetter huden for sterkt sol, har Victoria Beckham latt seg avbilde naken.

 

Den for tiden mørkhårede krydderjenta poserer kokett på et fotografi som er trykket på T-skjorter i Marc Jabobs vårkolleksjon. Bildet av Posh Spice flankeres av teksten: «Protect the skin you?re in», som betyr «beskytt huden du er i».

 

David Beckham ser ikke ut til å ha det minste imot at kona stripper for en god sak. Tirsdag ble han fotografert da han forlot et hotell i Natal, nordøst i Brasil, og påkledningen? Lyse bukser og den nevnte T-skjorta. David Beckham befant seg i landet for å åpne det første David Beckham World of Sport-senter.

 

- Etter at vi flyttet til California, har jeg forstått hvor viktig det er å beskytte både seg selv og guttene mot sterk sol, sier Victoria Beckham i en kommentar.

 

Herr Beckham selv er ikke fremmed for å vise fram litt hud. Nylig skapte han furore som undertøysmodell for Armani.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.329 sec - 1 pageviews