- Beckham-paret får jente

(07.02.2011, sist oppdatert 07.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham venter smått igjen - og har nå, ifølge storavisen The Sun, fått beskjed om at hun bærer på en liten «Baby Spice».

Gravide Victoria Beckham skal ha fått beskjeden hun ønsket seg da hun var til ultralydundersøkelse nylig, dersom vi skal tro kilder nær fotballkona - som siteres av The Sun.

 

De tre sønnene til det celebre paret er blitt elleve, åtte og fem år, og det fjerde barnet er nå på vei. Det skal ha vært på en privat klinikk i Storbritannia at Beckham fikk nyheten.

 

Ifølge kilder skal Beckham-duoen også ha fått beskjed om at barnet utvikler seg fint, etter at de fikk undersøkt magen med såkalt 4D-skanning.

 

Victoria Beckham har ofte snakket om at hun ønsker seg en lillesøster til Beckham-gutteklanen. I et intervju snakket hun om at hun kunne se for seg å male negler, shoppe klær og kle seg opp sammen med en datter, skriver The Sun videre.

 

En familiekilde sier videre: - Victoria og David tenker på et liv etter fotballen. De synes at dersom de kan gi guttene en søster, så har de en perfekt familie. Alle drømmene deres blir virkelige. De kunne ikke drømt om noe mer.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews