Beckham mestrer stress

(08.10.2008, sist oppdatert 08.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham innrømmer gjerne at han og kona Victoria Beckham sliter med tidsklemma og stress, som de fleste andre foreldre. Men han har sine metoder for å få stresset ut av kroppen.

- Vi har mye press på oss, som par. Men at vi har barna rundt oss fjerner mye av stresset. Begge kan vi ha hatt en skikkelig råtten dag på jobben, men det betyr ikke noe når du kommer hjem og ser sønnene dine smile, sier fotballspilleren i et intervju med magasinet OK!.

 

Han legger til at de to har en måte å jobbe seg gjennom det på, og at de tar vare på hverandre.

 

Beckham letter i intervjuet også på sløret angående hva han fant tiltrekkende hos sin kone da han traff henne første gang.

 

- Leggene hennes! Hun var i Spice Girls da jeg så henne første gang og brukte disse miniskjørtene. Alle pleide å spørre meg hvem jeg hadde som min favoritt-Spice-Girl. Jeg svarte alltid: «Hun med bobfrisyren og leggene».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews