- Beckham lager overdådig barnerom

(15.02.2011, sist oppdatert 15.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham graver dypt i lommeboka og blar opp 150.000 pund på et spesialdesignet barnerom, dersom vi skal tro magasinet Star.

36-årige Beckham venter sitt fjerde barn sammen med fotballesset og ektemannen David Beckham. Og angivelig skal det ikke spares på noe når det nye tilskuddet til familien kommer til verden. De blar visstnok gladelig opp et beløp som tilsvarer 1,4 millioner norske kroner - på et rom.

 

Parets store drøm om å få en søster til de tre guttene kan også vise seg å slå til, dersom vi skal tro kilder nær paret som melder om gledestårer under ultralyden i uke 16. En angivelig venn av «Posh Spice» sier til magasinet Star: - Hun har ikke sett på prislappen på noe hun har kjøpt. Dersom hun vil ha det, så får hun det - uten spørsmål.

 

Kilden legger til: - Tro meg, den babyen vil bli omgitt av luksus fra det minuttet han eller hun kommer hjem fra sykehuset.

 

Rommet skal ifølge kilden ha kaniner som tema, med en sprinkelseng pyntet med håndvevd skogstema fra den eksklusive butikken Petit Tresor. Rommet vil også få matchende lamper. Fru Beckham skal også ha bestilt en gyngestol og en morgenkåpe i kasjmir fra den samme butikken. Hun skal også ha hyret inn en egen designer til å lage rommet, selv om hun har bestemt tema og stil - og ryktebørsen melder om et rom som blir preget av at det skal bo en liten jente der.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews