Beckham kan bli realitystjerne

(26.01.2007, sist oppdatert 26.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria og David Beckham vurderer om de skal gå familien Osbourne i næringa.

Paret - som står på spranget til et nytt liv i USA - skal ha blitt kontaktet av TV-nettverket Fox, som ønsker å lage realityserie om familien når de skal tilpasse seg amerikanske forhold.

 

Dersom det blir noe av en slik serie, blir den ifølge Femalefirst ganske lik MTV-serien «The Osbournes», som har gitt oss et innblikk i det noe utradisjonelle livet til rockeren Ozzy Osbourne og hans familie.

 

David og Victoria Beckham er superkjendiser i Europa, men har ikke samme stjernestatus i USA, noe en slik TV-serie kan hjelpe på.

 

Planene har kommet så langt at TV-serien allerede har fått en arbeidstittel, nemlig «Living With The Beckhams», skriver People.

 

Beckham og familien planlegger å flytte til USA etter at fotballspilleren ble løst fra sin kontrakt med Real Madrid. Han har fått 128 millioner pund for en ny avtale med laget Los Angeles Galaxy. Samtidig skal han starte en fotballskole i Los Angeles.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


erik
29.01.2007 08:29
fuck david

mette
29.01.2007 09:44
Du e bare sjalu..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.359 sec - 1 pageviews