Beckham i lykkerus over Beyonces kjolevalg

(23.03.2012, sist oppdatert 23.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham har jobbet hardt for å opparbeide seg et navn i moteindustrien og blir fortsatt hoppende glad når en profilert kjendis velger klærne hennes.

I et nytt intervju forteller moteskaperen hvordan hun hylte av glede da Beyonce kledde på seg en av hennes kjoler da hun skulle på et arrangement med Michelle Obama. Beyonce valgte en blå, figurnær kjole, og Beckham sier: - Hun var virkelig hot mama. Jeg mener, Beyonce er utrolig vakker og har en utrolig kropp, det har hun virkelig. Hun ser skikkelig bra ut.

 

Hun legger til: - Jeg ble så glad da jeg så det bildet på nettet. Jeg skrek og ropte: «Se David, Se!» Jeg blir fortsatt så glad. Jeg er en meget stor Beyonce-fan, så dette var stort for meg.

 

Firebarnsmammaen sier videre i intervjuet med TV-showet Extra at det er tøft å kombinere designerkarrieren med å være firebarnsmamma. Hun sier: - Fire unger er mye, mye mer enn tre. Men det er bra å ha David der, dette er en jobb for to personer.

 

I et annet intervju, med amerikanske Vogue, forteller 37-åringen at trening hjelper henne til å klare tempoet: - Jeg trener masse, og løper mye. Jeg gjorde det seks dager i uken en periode, jeg blir ganske besatt av noe når jeg går inn for en ting.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 3.577 sec - 1 pageviews