Beckham feiret med ny tatovering

(03.09.2009, sist oppdatert 03.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hvordan feiret David Beckham sin ti års bryllupsdag?

Med en ny tatovering, så klart. - Jeg har fått tatovert ti roser rundt armen, som står for alle de ti årene jeg har vært gift, uttaler fotballesset i et intervju med Ellen DeGeneres. Intervjuet skal på lufta 8. september, melder magasinet People.

 

Han sier at tatoveringen var hans store overraskelse til Victoria Beckham - og mener overraskelsen falt i smak. - Jeg lykkes alltid ganske godt med det, hun virker alltid glad for gavene jeg gir henne, sier han. Og legger til at ekteparet Beckham alltid prøver å gjøre spesielle ting for hverandre, for å vise at de verdsetter hverandre.

 

- Det er ikke alltid vi kjøper dyre ting. Vi passer heller på å ha tid til hverandre og stikke ut på en middag. Det er viktigere for oss.

 

Han forteller også at han trives med kona, også i situasjoner der det er snakk om jobb. Nylig lot paret seg avbilde sammen for en undertøyskampanje i regi av Armani.

 

- Det er sjelden vi har muligheten til å jobbe sammen, men når vi gjør det, er det fantastisk. Det var virkelig stort å jobbe sammen med henne den dagen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews