Beckham-familien vil til Frankrike

(14.10.2011, sist oppdatert 14.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham skal ha bedt en eiendomsmegler finne «en treetasjes leilighet i en vakker bygning» - og det i Paris.

Det er antatt at den nå 36 år gamle fotballspilleren vil avslutte sin karriere på det franske profflaget Paris Saint-Germain. Dermed har firebarnsfamilien nå begynt husjakten i den franske hovedstaden, melder Le Monde.

 

Ifølge franske kilder ønsker Victoria Beckham å bo i Rive Gauche-området.

 

Ikke så mye på grunn av den sterke litterære historien, med kjente bokhandlere, biblioteker og Sorbonne-universitetet, og der kjente navn som Oscar Wilde, Samuel Beckett, F. Scott Fitzgerald og James Joyce har residert - men mest på grunn av områdets motebutikker.

 

Victoria Beckham, som har slått seg opp som moteskaper, er ofte i Paris for å følge med på motebegivenhetene der. Beckham-familien, som foruten sønnene Brooklyn (12), Romeo (9) og Cruz (6) nå også teller den tre måneder gamle datteren Harper, har allerede et feriehus i Sør-Frankrike.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews