Beckham-datter skal hete Santa

(12.04.2011, sist oppdatert 12.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham har latt seg inspirere av en forstad i Los Angeles når det kommer til hva den kommende datteren skal hete.

Ifølge avisen The Sun vurderer gravide fru Beckham nå det noe originale jentenavnet Santa, som vil passe godt inn blant de tre sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz.

 

- Posh synes Santa Beckham har en vakker klang og ønsker noe unikt, sier en kilde til avisen.

 

Selv om pappa David Beckham egentlig ønsker et mer tradisjonelt navn, tror man at Victoria kommer til å få navneviljen sin - uansett hva hun velger, heter det videre.

 

Fotballspilleren skal på sin side planlegge et motemerke for babyer sammen med Snoop Dogg. Det røper rapperen til Daily Mirror. Nærmere bestemt er det små babysko det er snakk om.

 

Snoop er far til tre, sønnene Cordell og Corde og datteren Cori, som han har gitt kjælenavnet Chocolate. Nå ser han for seg en playdate med Beckham.

 

- Nå får han vakker jente som kan leke med Chocolate, sier Snoop Dogg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews