Beckham: - Barna får en normal oppvekst i LA

(27.06.2012, sist oppdatert 27.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham mener barna hans har det bedre i USA i årene som kommer, enn de ville fått det hjemme i Storbritannia.

Beckham mener bestemt at de jages mindre av paparazzier over dammen enn hjemme i eget land. Firebarnspappaen sier han vil gi sine fire barn, Brooklyn (13), Romeo (9), Cruz (7) og datteren Harper Seven (Snart ett år) en mest mulig normal barndom.

 

Uttalelsene kom i forbindelse med en presselunsj for laget LA Galaxy, men Beckham snakket mer enn gjerne om ungene. Han sa ifølge Yahoo News: - Barna er førsteprioritet og de siste fem årene har de vært svært lykkelige her. De går på skole og blir behandlet som normale unger, mens i Europa ville det nok vært annerledes for oss.

 

Han la til: - Hjemme var interessen rundt oss og ungene mye mer intens. For ungene, at de får vokse opp i denne atmosfæren og på denne måten, er det viktigste for oss.

 

37 år gamle Beckham og designerkona Victoria Beckham (38) har også bodd i Madrid, det gjorde de da fotballspilleren mønstret på Real Madrid.

 

De reiser også ofte til London for å møte familien, og de gamle Spice Girls-kumpanene samlet seg nylig til lunsj i London for å feire en musikal som er tuftet på jentegruppas bravader.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews