Beckham ønsker å adoptere

(06.02.2008, sist oppdatert 06.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

En rekke superstjerner har den senere tiden valgt å adoptere barn fra fattige land. Nå skal det være ekteparet Beckhams tur.

David og Victoria Beckham skal etter sigende ønske å adoptere en liten jente, ifølge magasinet Grazia. Fotballstjernen, som nylig besøkte krigsherjede Sierra Leone, forsøker å overtale sin kone til å åpne hjemmet for et foreldreløst afrikansk barn.

 

- Adopsjon er noe David har snakket om en stund. Han føler at de er en svært privilegert familie, og at de burde dele sin lykkelige skjebne med noen, sier en kilde nær paret til Grazia.

 

- Han elsker å være far og å hjelpe barn. Hvis det er noe som får ham til å ta til tårene, så er det tanken på ikke å være elsket, utrygg og uten håp for fremtiden. Victoria elsker barn, og det er hennes drøm å få en liten jente. Det er tidlig i prosessen, men det virker sannsynlig, sier kilden.

 

David har også søkt råd hos sin venn Tom Cruise, som har to adopsjonsbarn sammen med sin ekskone Nicole Kidman. Ekteparet Beckham har fra før tre sønner - Brooklyn (8), Romeo (5) og Cruz (2).

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.392 sec - 1 pageviews