Beckham åpner dørene

(27.02.2007, sist oppdatert 27.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Så er det bekreftet: Det blir realityserie med Victoria og David Beckham i hovedrollene når de tar med seg barna for å begynne på et nytt liv i USA.

Det berømte paret har signert en avtale med det amerikanske TV-nettverket NBC, og det er en riktig gullkantet kontrakt det er snakk om. Beckham og frue får den nette sum av 19,5 millioner dollar for å åpne dørene for kameraene, melder nettstedet ContactMusic. Det tilsvarer nærmere 120 millioner norske kroner.

 

Et fjernsynsteam skal følge det britiske paret når de flytter til Los Angeles senere i år, slik at David Beckhams kontrakt med fotballaget LA Galaxy kan tre i kraft. Ved siden av å spille på dette laget, skal fotballesset også åpne en egen fotballskole for unge talenter.

 

Det er Victoria Beckhams manager Simon Fuller som bekrefter at vi snart skal få et innblikk i det Beckhamske liv. Han sier:

 

- Amerikanske TV-kanaler har vært ville etter å få kontrakt med henne. De har falt fullstendig for hennes vanvittige humor.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere27.02.2007 23:26
56

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews