Babyrykter for Beckham

(13.11.2007, sist oppdatert 13.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham har den siste tiden plukket med seg babyeffekter fra diverse babybutikker. I rosa.

Dette har selvfølgelig ført til rykter om at en ny liten Beckham-verdensborger er på vei for paret, som allerede har tre sønner.

 

Spice Girls-medlemmet skal blant annet ha besøkt den eksklusive Los Angeles-butikken Petit Tresor nylig, og skal vi tro vitner diskutert detaljer for et nytt babyrom med de ansatte. I løpet av dette besøket plukket hun også med seg et babyteppe og et tøydyr - begge i rosa.

 

Barnets tre sønner heter Brooklyn (8), Romeo (5) og Cruz (2). Kilder nær familien hevder nå at et nytt søsken er på gang - men at Victoria ikke ønsker at dette skal komme ut og overskygge nyheten om Spice Girls-gjenforeningen.

 

- Spice Girls-turneen er like rundt hjørnet. Alle ser hvor mye oppmerksomhet Christina Aguilera og Jennifer Lopez får når de turnerer og er gravide. Hun vil gjerne unngå en lignende fokusering, sier en kilde til magasinet OK!.

 

En talsmann for paret hevder imidlertid at ryktet er intet mindre enn pølsevev og foreslår at Victoria Beckham kanskje kjøpte en gave til noen andre som er i lykkelige omstendigheter.

 

Spice Girls sparker i gang sin gjenforeningsturné i Vancouver, Canada, søndag 2. desember.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews