Avslører meningen bak babynavnet

(18.07.2011, sist oppdatert 18.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da David og Victoria Beckham ble enige om navnet til den nyfødte datteren.

Søndag fødte Victoria Beckham datteren Harper Seven på et sykehus i Los Angeles. Brødrene Brooklyn, Romeo og Cruz kunne dermed glede seg over å ha fått en lillesøster.

 

Ifølge forklarer den stolte faren meningen bak navnet på Facebook: - Vi bruker mye tid på våre barns navn. Og Harper er et navn vi har elsket over lang tid, og det er mange grunner til det. En av grunnene er at Harper er et gammelt engelsk navn, noe vi elsker, en annen grunn er at Victorias favorittbok er «To Kill a Mockingbird» av forfatteren Harper Lee. Dette er en veldig sterk, lidenskapelig bok, så det er der Harper kommer fra.

 

Mellomnavnet til den lille jenta, Seven, er det samme nummeret som pappa David Beckham hadde på ryggen i sine glansdager i Manchester United og det engelske landslaget. Men dette skal ikke være hele grunnen til at foreldrene valgte nettopp dette mellomnavnet: - En av årsakene til at vi ønsket Seven var fordi navnet symboliserer en åndelig oppfatning. Det er sju underverk i verden, sju farger i regnbuen. Og, i mange kulturer i verden, blir sju regnet som et lykketall.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews