Amy Winehouse er blitt blondine

(10.01.2008, sist oppdatert 10.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse ønsket seg en ny image på nyåret, og har kvittet seg med sin karakteristiske, mørke høysåte - og blitt bleket blondine.

Britiske tabloider kan bringe de første bildene av Winehouse i sin nye prakt, med det korte, nyblekede håret delvis skjult av et skjerf som ifølge både The Sun og Daily Mail gjør henne bemerkelsesverdig lik vaskekona i såpeserien «Coronation Street».

 

Onsdag røpet vennene hennes at det er frisørkompisen Alex Foden, som bor i samme leiegård som henne i London, som står bak blonderingen av Amy.

 

- Hun sa hun bare følte for å gjøre dette. Hun hadde tenkt å ha en blond høysåte, men bestemte seg for en kortere frisyre, sier vennene til The Sun, mens en talsmann for Winehouse erklærer: - Hun ønsket et nytt utseende for det nye året.

 

Den mørke, ekstremt høye 60-tallsfrisyren har sammen med hennes noe særpregede øyensminke vært helt sentral for imaget til Amy Winehouse, i tillegg til den hardtlevende livsstilen - og jazzdivastemmen.

 

Amy Winehouse kan trenge en oppfriskning utseendemessig, siden hun kom på en lite flatterende andre plass på listen over fjorårets verst kledde kvinner. Listen, som ble offentliggjort i Los Angeles denne uken, har landsmannen Victoria Beckham på topp.

 

Mannen bak listen, den beryktede herr Blackwell, grunngir årsaken til Amys plassering slik: «Eksploderende høysåte oppe, billige polkadotprikker nede, hun er delvis en horribel 50-talls-servitrise».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews