- Efron og Collins splitter opp

(12.06.2012, sist oppdatert 12.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Efron og Collins splitter opp. Foto: © Wild1 / PR Photos
Phil Collins datter Lily har gjort kometkarriere i Hollywood. Nå er hun visst nok singel igjen. Foto: © Wild1 / PR Photos
Zac Efron og Lily Collins har visst nok avsluttet sin romanse.

De to sies å ha gått hver til sitt etter å ha datet i tre måneder. Flere kilder sier at ingen av dem aldri tok forholdet særlig seriøst.

 

En venn av Efron sier til magasinet US: - De er ikke sammen mer. De var aldri seriøse - det var bare en greie som gled over. De var heller aldri på samme sted, til samme tid.

 

En annen kilde sier: - Zac var aldri seriøs med henne. Han snakket ikke om henne til venner.

 

Efron og Collins ble først sett sammen i februar, men de har klart å holde lav profil og bare en enkelt gang er de blitt fotografert sammen.

 

En annen kilde forteller at de begge var så opptatte på hver sin kant at forholdet var dødsdømt. - Det er sant, timeplanen deres er helt vill akkurat nå, og det er ikke et forhold som fikk noen lette vilkår.

 

Zac Efron (24) var tidligere i et forhold med «High School Musical»-medspiller Vanessa Hudgens, og han har også blitt linket til Taylor Swift.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews