Efron ikke interessert i masse tilfeldig sex

(10.08.2010, sist oppdatert 10.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Zac Efron er av den trofaste sorten.

«High School Musical»-stjernen har vært sammen med Vanessa Hudgens i fem år, og har ingen planer om å vrake henne til fordel for et hemningsløst singelliv.

 

I et intervju med magasinet Details sier stjernen at han ofte får spørsmål om hvorfor han ikke utnytter stjernestatusen sin og skaffer seg mer enn en sexpartner; nå som tusenvis av villige damer er gale etter ham.

 

- Det er sikkert masse gutter som hadde hatt store glede av å holde på sånn, men jeg er nok ikke en av dem, forklarte den sympatiske stjernen. Da Details‘ journalist påpeker at han ikke kan vite om han hadde likt å leve sånn, all den tid han aldri har prøvd, står stjernen likevel på sitt.

 

- Tro meg, jeg har spurt meg selv utallige ganger «hvorfor er ikke jeg der ute og forsyner meg?». En kompis av meg sa: «Du aner ikke hva som foregår rundt deg akkurat nå. Det er som du er høy på ecstasy, men likevel sitter og ser på TV». Men jeg er altså ikke typen til å holde på sånn, bedyret stjernen.

(©NTB)

 


Les alt om Vanessa Hudgens og Zac Efron!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews