Banks beklager kontroverser

(17.08.2010, sist oppdatert 17.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tyra Banks skapte bølger under en scene i dokusåpen «America?s Next Top Model».

Det er traileren til den kommende sesongen som har skapt harme. Her ser vi en sjokkerende tynn modell som blir målt av Tyra Banks - som konkluderer med følgende: «du må jo ha verdens tynneste midje».

 

«I et forsøk på å skape en morsom og underholdende sniktitt på den kommende sesongen, ble en trailer satt sammen på en måte som feiltolket vårt overordnede budskap», heter det i en uttalelse Banks har kommet med til magasinet People.

 

Det heter videre: «Som en foregangsfigur når det kommer til å fremme sunne og friske kroppsidealer, må jeg bare si at jeg dessverre ikke fikk se klippet før det ble publisert. Men på vegne av Top Model-teamet - dette var ikke vår intensjonen, og vi beklager dypt forvirringen, sinne og skuffelsen dette har forårsaket», heter det videre.

 

Hun fortsetter: «Drevet av personlige erfaringer vil jeg fortsette å jobbe for en utvidelse av skjønnhetsbegrepet - og inkluderer ALLE størrelser, former og proporsjoner, fra syltynn til formfull - og alt imellom. Det handler om at kvinner gir verden beskjed om å kysse deres tynne, store, hengende, flate og cellulittfylte.... du vet hva!»

(©NTB)

 


Les alt om Tyra Banks!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews