Tori Spelling snakker om barna

(20.01.2011, sist oppdatert 20.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Tori Spellings tre år gamle sønn Liam måtte sjekkes på legevakta etter at han falt og slo hodet onsdag morgen.

Og nå snakker mamma Spelling, som er realitystjerne og datter av legendariske Aaron Spelling, selv om den skremmende opplevelsen. Guttungen måtte kjøres til legevakten - fordi han begynte å kaste opp etterpå, melder RadarOnline.

 

Hun skriver på Twitter: «Skremmende morgen. Liam falt ned fra kjøkkenbordet og slo bakhodet. Han kastet opp etterpå. Er akkurat tilbake fra legevakten. Han føler seg bedre men jeg må følge med. Det er utfordrende. De er overalt for tiden», skriver hun - og henviser til datteren på to år og treåringen Liam - som fyller fire i mars.

 

«I denne alderen er det de utroligste ting som kommer ut av munnen på dem. De får meg til å le dagen lang. De har to hastigheter. På og på. Det får deg til å innse dine grenser for tålmodighet», skriver hun videre.

(©NTB)

 


Les alt om Tori Spelling!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews