Tori Spelling: - Hatet av 90210-gjengen

(24.06.2010, sist oppdatert 24.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det ser ikke ut til at Tori Spelling er så godt likt av sine skuespillerkolleger fra 90210-tiden.

TV-serien «Beverly Hills 90210» var en farsott på 90-tallet, og på skjermen var Tori Spellings rollekarakter Donna en av de mest populære i den til tider hardt prøvede tenåringsgjengen.

 

Men Spelling føler seg ikke overvettes populær når det gjelder ekskollegaene, dersom vi skal tro et nytt intervju med henne. Hun forteller blant annet følgende om relasjonen til Tiffani Thiessen: - Hun snakker ikke med meg mer.

 

 

Uttalelsene falt da hun besøkte Ryan Seacrests radioshow hvor hun var for å promoterte sin nye bok «Uncharted TerriTORI».

 

Faktisk fortalte 37 år gamle Spelling at med unntak av Jennie Garth, har hun ikke kontakt med noen av sine tidligere 90210-venner.

 

- De hater meg alle sammen. Når folk spør om dette var tilfellet under innspillingen av 90210, så var det ikke det. Da var vi alle gode venner. Vi var venner etterpå også, og alle kom til mitt første bryllup.

 

Ifølge Spelling var det med Dean McDermott, hennes nye ektemann, alt forandret seg. - Jeg giftet meg ganske brått med Dean, og jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg mistet dem.

(©NTB)

 


Les alt om Tori Spelling!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews