Lovet Tori aldri å kjøre sykkel mer

(02.07.2010, sist oppdatert 02.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Dean McDermott havnet på intensivavdelingen på sykehuset tirsdag etter å ha krasjet på terrengmotorsykkel. Nå har han lovet kona Tori Spelling å kvitte seg med sykkelen - og aldri kjøre mer.

McDermott var ute og kjørte sammen med to venner da ulykken skjedde. Han pådro seg en punktert og kollapset lunge, men forventes å bli helt frisk igjen og kan regne med å bli utskrevet i helgen.

 

Dette er ikke første gangen fartsglade McDermott skader seg: Tidligere i år brakk han skulderen i en annen motorsykkelulykke. Da lovet han Tori at han ikke skulle kjøre konkurranser mer, men bare for kosens skyld.

 

Nå gir han avkall på det også, forteller Tori - som har sittet ved hans side de siste par dagene:

 

- Han tar dette som et tegn og innser at familien hans er for viktig til at han skal risikere livet. Da jeg først så ham, beklaget han. Jeg holdt bare hånden hans og gråt. Da sa han «jeg skal aldri gjøre dette mer, du og barna betyr alt for meg», sier hun til People.

(©NTB)

 


Les alt om Tori Spelling!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews