Tom Jones slet med filmrollen

(23.04.2012, sist oppdatert 23.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tom Jones blir å se i et nytt britisk TV-drama, men forteller at det var tøft å lære seg replikkene fordi han er ordblind.

Filmen «King of the Teds» er del av en ny Sky Arts-serie kalt «Playhouse Presents ...», der stjernenavn dukker opp i én-episodes dramafilmer. Den 71 år gamle sangeren skal spille Ron, en tidligere fabrikkarbeider som en gang i tiden var den fremste teddyboyen i nabolaget.

 

- Jeg har alltid ønsket å forsøke meg som skuespiller, men ingenting dukket opp for meg. Uansett har sangen alltid vært det viktigste, så jeg har aldri egentlig lett etter en rolle, sier Tom Jones til The Telegraph.

 

Han hadde en liten rolle i 1996-filmen «Mars Attacks!» av Tim Burton, men rollen som gammel teddyboy var atskillig tøffere, medgir han:

 

- Jeg var helt klart ute av komfortsonen. Jeg lærer meg sanger - det går lett fordi de rimer, men det gjør ikke manus, sier Jones, som trodde at skuespillere tok replikkene mer på sparket. Der tok han feil, viste det seg:

 

- Med sanger må du ha et bilde i hodet, og jeg ser ting i bilder fordi jeg har dysleksi. Jeg trodde skuespill handlet om å få ideen inni hodet, omtrent som med sangene. Men manusforfatter Jim Cartwright sa det måtte være ord for ord, fordi ordene trigger visse ting. Selv om ordet ligner, uten å være helt det samme, blir det ikke samme flyt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Jones!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews