Tom Hanks støtter rappersønnen

(14.01.2011, sist oppdatert 14.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Til tross for noen småroller i pappa Tom Hanks‘ filmer, er sønnen Chet for tiden mest opptatt av å være rapper.

Under navnet Chet Haze slapp han nylig låten , egentlig et kamprop for Northwestern-universitetet i Illinois, inspirert av Wiz Khalifas hit «Black and Yellow». Men nå sprer seg rundt på nettet.

 

Der synger Chet, som studerer teater, ufortrødent om å røyke marihuana og å ta dyden på førsteårsstudentjenter, ifølge Gawker.com. Han er forsøkt latterliggjort, men det bryr ikke 20-åringen seg om. Til New York Daily News sier Chet Hanks at han får «mye kjærlighet» rundt om på skolen, og at både fansen og de som hater ham har vært til hjelp.

 

- En av grunnene til at jeg er så høyt oppe nå er at jeg har full støtte av familien, som er like begeistret som jeg er. Faren min støtter meg 100 prosent, sier Chet og røper at skuespillerforeldrene aldri har prøvd å tvinge ham inn i «familiebedriften».

 

Men til tross for sin berømte familie har Chet Hanks foreløpig ingen platekontrakt, og det er en skolekamerat som er manageren hans. Senere i år slipper han en hel mixtape, og da tror han ballen begynner å rulle for alvor:

 

- Det kommer til å skje noen store ting!

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Hanks!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews