Tom Hanks er blitt bestefar

(04.02.2011, sist oppdatert 04.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Tom Hanks har blitt bestefar for første gang. Hans eldste sønn har ønsket velkommen en datter - som har fått navnet Olivia Jane.

54-årige Tom Hanks kan nå titulere seg som bestefar. Sønnen, Colin Hanks, kjent for en rolle i TV-serien «The Good Guys», og kona Samantha har fått en liten jente, melder kjendismagasinet People.

 

En kilde nær den 33 år gamle skuespilleren melder om stor lykke: - Familien er hjemme, alle er svært glade og alt står bra til.

 

Det nye familietilskuddet vil nok nyte godt av Hanks lekende side, mener People. Under lanseringen av filmen «Toy Story 3», som inngår i filmserien der Hanks gir stemme til tredukka Woody, uttalte nemlig skuespilleren:

 

- Jeg leker hele tiden. Vi har ikke kastet lekene etter ungene, og jeg liker å leke med biler og fly. Jeg ser for meg de samme historiene som jeg diktet opp som barn.

 

Hanks sa videre: - Mine egne leker var ikke samleobjekter - de ble virkelig brukt. Så alle leker jeg hadde ble til slutt kastet eller gikk i oppløsning. De fikk den skjebnen en hver leke drømmer om. De ble lekt med helt til de sluttet å eksistere.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Hanks!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews