- Timberlake drømmer om Oscar

(29.11.2010, sist oppdatert 29.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den populære artisten Justin Timberlake har lagt popkarrieren på hylla ei stund. Nå håper han på Oscar for filminnsatsen sin, meldes det.

Ifølge flere amerikanske og britiske nettsteder har sangeren satt i gang en tung kampanje for å overbevise Oscar-juryen om at han fortjener en Oscar-nominasjon for rolleprestasjonen i storfilmen «The Social Network».

 

I filmen spiller Timberlake nettutvikleren og Napster-grunnleggeren Sean Parker - som var viktig i utviklingen av det svært suksessrike sosiale nettverket Facebook.

 

Timberlake har fått svært gode kritikker for sin portrettering, og nå skal visst nok filmselskapet Sony være pådriver for en stor kampanje som tar sikte på å få ham om bord på lista over neste års Oscar-kandidater. Timberlake blir i så fall aktuell i kategorien beste mannlige birolle, melder New York Post sin sladrespalte, PageSix.

 

En kilde sier: - Justin er helt besatt når det gjelder å få en nominasjon - selv om han vet han har tøff konkurranse fra medspiller Andrew Garfield.

 

- Sony tar regningen for annonser og annet som inngår i kampanjen, men Justin gjør også hva han kan. Blant annet har han tatt kontakt med Oscar-akademiets yndlinger, Tom Hanks og Kevin Spacey, for å få råd om hvordan han kan markedsføre seg selv, legger kilden til.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews