Hanks hyller avdøde Duncan

(04.09.2012, sist oppdatert 04.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

«En skatt» og «et magisk talent». Slik hyller kjendisvennen Tom Hanks sin motspiller fra filmen «The Green Mile».

Michael Clarke Duncan døde mandag, bare 54 år gammel. Han kom aldri til hektene igjen etter et hjerteinfarkt i juli, der forloveden Omarosa Manigault måtte gjenopplive ham med hjerte-lunge-redning.

 

Hun var til stede på sykehuset da Duncan døde, og ber om ro til å sørge nå. Ifølge TMZ sier hun at livet hans, både karrieren og privat, vil feires senere.

 

Michael Clarke Duncan kom fra Chicago, men drømte om å bli skuespiller og dro til Hollywood. Der var han først livvakt for stjerner som Will Smith og Jamie Foxx, før han fikk gjennombruddsrollen i «Armageddon» i 1998. Han nådde de store høyder som innsatte John Coffey i «The Green Mile», og dukket også opp i filmer som «Daredevil» og «The Scorpion King».

 

Og stjernevennene la ut sine siste hilsener på Twitter: «En ekte gentleman. R.I.P., min venn», skriver Gary Sinise, som spilte mot Clarke både i «The Green Mile» og i «CSI: NY». Olivia Munn forteller at han «alltid hadde et stort smil og en bjørneklem klar for deg». La Toya Jackson sender sine bønner til hans familie og kjære, mens Jordin Sparks takket ham «for å ha vært så snill mot meg, og for å ha delt talentet ditt med verden, du vil bli sårt savnet».

 

- Jeg er forferdelig trist over tapet av Big Mike. Han var en skatt vi alle oppdaget på settet til «The Green Mile», sa Tom Hanks på «Entertainment Tonight».

 

 


Les alt om Tom Hanks!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews