Zeta-Jones: - Ingen treningsnarkoman

(11.06.2012, sist oppdatert 11.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Zeta-Jones: - Ingen treningsnarkoman. Foto: © David Gabber / PR Photos
Catherine Zeta-Jones gjør for tiden intervjuer i forbindelse med storfilmen «Rock of Ages». Her er hun fotografert i Los Angeles. Foto: © David Gabber / PR Photos
Catherine Zeta-Jones innrømmer at hun ikke trener like mye som hun burde.

Filmstjernen, som for et år siden gikk på en smell etter at ektemannen Michael Douglas måtte kjempe mot kreften, forteller nå at hun føler seg sterkere. Hun sier likevel at hun ikke trener like mye som hun burde.

 

Skuespilleren, for tiden aktuell med filmen «Rock of Ages», sier hun elsket dansescenene i musikalfilmen, men forteller videre til magasinet S: - Jeg har ikke danset på en stund. Jeg trener og jeg har treningsmatten klar. Men hver gang jeg trener, tenker jeg: Hvorfor gjør jeg ikke dette hele tiden?

 

Hun sier videre: - Jeg er blitt så lat, så å jobbe med denne filmen var et sjokk for hele systemet. Det var litt sånn: Ok, jeg husker de musklene og senene. Alle de elementene kom tilbake, og det ble bra.

 

Catherine Zeta-Jones (42) forteller også at hun satte stor pris på å spille mot Tom Cruise.

 

- Han er fantastisk. Men det overrasket meg ikke. Tom kaster seg inn i enhver rolle og gjør dem så fantastisk bra og det kommer virkelig fram i filmene. Det er derfor han er Tom Cruise. Å se ham i denne filmen er en stor lykke.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews