Weisz fotograferes i stedet for Cruise

(07.07.2009, sist oppdatert 07.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den Oscar-vinnende skuespilleren Rachel Weisz hevder at hun ikke er berømt nok til å bli fulgt av paparazzi i Hollywood.

Det er bare når fotografer som er på jakt etter Tom Cruise, som bor i nærheten av henne, svinger innom at hun knipses.

 

- Noen ganger kommer det paparazzi på utkikk etter Tom Cruise, som bor i nærheten, inn i gata min. De tar et par bilder av meg og forsvinner. Men jeg føler meg aldri jaget. Jeg er egentlig ikke på det kjendisnivået. Jeg tar undergrunnen og jeg følge min sønn Henry til skolen, sier hun til det britiske magasinet Harper?s Bazaar.

 

- Jeg har aldri hatt noen problemer, bortsett fra en kort stund etter at jeg vant min Oscar og fødte Henry i rask rekkefølge. Da var plutselig alle interessert. Å få de linsene pekt mot deg når du holder denne lille bylten i armene dine er skremmende.

 

Den britiske skuespilleren vender snart tilbake til sitt hjemland, der hun skal spille hovedrollen i den nye West End-produksjonen «En sporvogn til begjær» i London. 38 år gamle Rachel er henrykt over å vende tilbake til Storbritannia.

 

- Jeg elsker måten jentene i London går kledd på, det er så forskjellig fra den amerikanske «hårfønede» og ulastelige stilgreia.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews