Vil gjenforene «Dawson‘s Creek»-gjengen

(09.08.2012, sist oppdatert 09.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Serien «Don‘t Trust the B ... in Apartment 23» vil forsøke å gjenforene gjengen fra dramaserien «Dawson‘s Creek» i sesong 2.

Busy Philipps, som i sin tid spilte Paceys flamme i «Dawson‘s Creek», skal spille seg selv i den kommende sesongen av ABC-komiserien, og «Cougar Town»-stjernen skal gjenforenes med James Van Der Beek, melder People.

 

Ideen er at Beek også skal spille seg selv, og vi følger ham når han forsøker å få til et treff med alle sine «Dawson‘s»-kolleger.

 

Serien var en megahit på 90-tallet, og siden har skuespillerne Michelle Williams og Katie Holmes blitt store filmstjerner. De to er også blitt svært kjente grunnet forhold til Hollywood-ikonene Heath Ledger og Tom Cruise. Williams har en datter med nå avdøde Ledger, og Holmes har datteren Suri med Tom Cruise - som hun nå ligger i skilsmisseforhandlinger med.

 

- Vi har en stor åpningsepisode som handler om hvordan James prøver å få til en «Dawson‘s»-gjenforening, sier serieskaper Nahnatchka Khan. Hun sier at de drømmer om å få tromlet sammen både Michelle Williams, Joshua Jackson og Katie Holmes.

 

«Dawson‘s Creek» ble sendt mellom 1998-2003 og handler om en gjeng unge mennesker og deres liv i den amerikanske småbyen Capeside.

 

«Don‘t Trust the B ... in Apartment 23» får sesongpremiere på amerikansk fjernsyn 23. oktober, i regi av ABC.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews