Urban gleder seg til å bli far

(29.03.2007, sist oppdatert 29.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Countrysangeren Keith Urban ser knapt adoptivbarna til kona, Nicole Kidman. Men nå uttaler han at han gleder seg stort til å få egne biologiske barn.

Barna Nicole Kidman adopterte sammen med Tom Cruise, har hatt fast base hos Cruise i California siden skilsmissen i 2001. Derfor ser ikke Keith Urban Isabella (13) og Connor (11) ofte. Han sier i et ferskt intervju:

 

- Jeg ser ikke Isabella og Connor mye, men vi har ett godt forhold.

 

Urban sier videre ifølge BreakingNews.ie at han ikke kan vente med å bli far, og at han ville elske å få biologiske barn med Kidman - som han har vært gift med i ni måneder.

 

- Jeg ser virkelig fram til å bli far. Jeg har alltid ønsket å bli en god pappa. Broren min har to barn og han er en flott pappa, og jeg tror vi begge har sans for et solid familieliv og hjemmekos.

 

Dermed avliver han ikke akkurat ryktene om at han og Nicole Kidman venter barn. - De har svevd på skyer siden de fikk nyheten, sier en venn av paret til det australske magasinet Women‘s Day - og hevder at Kidmans fruktbarhetsbehandling endelig har gitt resultater.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews