Tror de er normale

(23.07.2007, sist oppdatert 23.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-ekteparet Jennifer Lopez og Marc Anthony har klart å overbevise seg selv om at de er «normale».

I et intervju med bladet Latina forteller Anthony om hvordan det var å spille inn noen reale høytrykksscener mot kona i filmen «El Cantante».

 

Marc Anthony spilte salsakongen Hektor Lavoe i en film som var basert på den virkelige historien om mannen som startet salsatrenden og tok den med til USA. J. Lo spiller kjæresten, etter hvert ektefellen, hans kalt «Puchi» - og de hadde et stormfullt forhold.

 

- Alle skuespillervennene våre advarte oss, og sa at de voldelige mann og kone-scenene kom til å bli vanskelige. Det skremte meg så jeg nesten takket for meg. Vi ble helt utkjørt av de scenene. Men når vi kjørte hjem, så pleide vi å se på hverandre og si «vi er så normale», forteller Marc Anthony i følge New York Post.

 

Paret er nære omgangsvenner med Tom Cruise og Katie Holmes, og Jennifer Lopez? far har vært scientolog de siste 20 årene, fremkom det tidligere i år - da Lopez stod frem og forsvarte den omstridte scientologikirken.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews