Travolta vil prøve seg i cowboyfilm

(12.11.2009, sist oppdatert 12.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

John Travolta og Tom Cruise skal være interessert i å lage en nyinnspilling av den klassiske westernfilmen «Butch Cassidy and The Sundance Kid».

Duoen har snakket sammen om innspillingen av filmen som ble udødeliggjort med Paul Newman og Robert Redford i hovedrollene, ifølge Hollywood.com.

 

- Noen fikk en god idé til en nyinnspilling av «Butch Cassidy and The Sundance Kid». Det gikk rykter om at vi skulle spille den inn og jeg sa til Tom: ?Det er jo ikke noe tåpelig rykte, det er rett og slett ingen dårlig idé, sier Travolta.

 

De to skal allerede ha vært i samtaler med manusforfattere tilknyttet United Artists Studio. Hvem som skal spille hvem er litt uklart. Filmen er spesiell for Tom Cruise, som var åtte år gammel da han så originalen.

 

- Det har etterlatt et inntrykk som har fulgt ham gjennom livet. Han kan ikke vente med å sette i gang, og han vil trolig gladelig kutte ned på det enorme honoraret han vanligvis forlanger, sier en kilde.

(©NTB)

 


Les alt om John Travolta og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.225 sec - 1 pageviews