Travolta støtter Cruise

(20.06.2007, sist oppdatert 20.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren John Travolta støtter sin kollega Tom Cruise i synet på at psykologer og antidepressive medisiner ikke er av det gode.

Cruise og Travolta er begge medlemmer av den omstridte scientologikirken som blant annet mener at medisiner og psykologer ikke hjelper for å løse psykiske problemer.

 

Cruise snakket om dette i en mye omtalt debatt på TV-kanalen NBC i 2005, og kritiserte blant annet Brooke Shields for å ta medisiner som skulle hjelpe henne til å komme seg igjennom en fødselsdepresjon.

 

- Jeg er ikke uenig med Tom og det han sier, sier Travolta i juliutgaven av magasinet W, som legges ut for salg fredag.

 

- Hvordan ville jeg ordlagt meg? Kanskje ikke helt som Tom, men det betyr ikke noe. Jeg synes uansett at dersom du analyserer de fleste skyteepisoder som forekommer på skoler, så er det narkotika og ikke våpen som har skylden.

 

- Jeg vil ikke skape kontroverser; men jeg har mine meninger om ting, og det er ikke galt å stå for sine meninger når noen spør deg. Alle vil ha rett til å si sin mening, og selv om du er berømt, har du fortsatt den retten, sier John Travolta.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews