Tom Cruises datter flytter ut

(30.04.2012, sist oppdatert 30.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Isabella Cruise forlater faren Toms minipalass i Beverly Hills til fordel for samboerskap med kjæresten.

Overgangen i levestandard skal bli stor for den 19 år gamle datteren til skuespiller Tom Cruise. Isabella Cruise og kjæresten Eddie Frencher (23) flytter til en beskjeden leilighet i Los Angeles og til et område med høy kriminalitet, skriver nettstedet Minute15.

 

Frencher spiller i indiebandet «ae», og det sies at Tom Cruise har godkjent datterens valg av kjæreste. Det er uvisst om det er Frenchers tilhørighet til scientologikirken som har fått Cruise til å gi grønt lys, men det er uansett grunn til å tro at Frenchers valg av kirke falt i god jord hos den mulig kommende svigerfaren. Tom Cruise har lenge vært en framtredende representant for scientologikirken.

 

Isabella ble sammen med sin nå 17 år gamle DJ-bror Connor adoptert av Tom Cruise og hans ekskone Nicole Kidman. Sammen med sin nåværende kone Katie Holms har Cruise datteren Suri.

 

Isabella og Connor har levd et skjermet liv med blant annet hjemmeskole. De to skal også ha blitt oppmuntret til å holde seg til en omgangskrets bestående av scientologer.

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews