Tom Cruise skal feire jul med Suri

(26.10.2012, sist oppdatert 26.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise og Katie Holmes har blitt enige om at Suri skal feire jul sammen med pappa.

Cruise og Holmes gikk fra hverandre i sommer så dette blir deres første jul etter at de ble splittet som familie. Cruise spiller for tiden inn sin siste film «All you need is kill» i England. Så når julen kommer vil han fly til New York for å hente lille Suri hos mamma Katie Holmes.

 

- Når julen kommer så har ikke Tom sett Suri på lang tid. Så hun har blitt enig med ham at det er det eneste riktige at han får være sammen med Suri i julen. Filmingen har blitt utsatt til etter jul, så han vil sette pris på denne pausen, sier en kilde til The Sun.

 

Tom Cruise planlegger visstnok å leie et stort hus i Lake District, et område i Nordvest-England, eller i Skottland for å feire sin første jul alene med seks år gamle Suri.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews