Tom Cruise liker nazistuniformer

(12.01.2009, sist oppdatert 12.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise sier at nazistene hadde flotte uniformer.

Den amerikanske skuespilleren spiller oberst Claus von Stauffenberg, en nazist som ledet et internasjonalt komplott for å ta livet av Hitler under 2. verdenskrig i sin nye film «Valkyrie».

 

Samtidig som han sier at nazistuniformene var flott laget, synes han også at de vekket sterke følelser i ham.

 

- Jeg må få lov til å si til deg at de hadde flotte uniformer, fint laget. Men det var også en perversjon med dette. De brukte symboler som sto for noe godt og snudde på estetikken. Min umiddelbare reaksjon var: «Jeg hater denne uniformen». Men jeg måtte bli vant til å se meg selv gå med den, selv om det var foruroligende å se på verden fra det perspektivet, sier den 46 år gamle skuespilleren til den britiske avisa Daily Mail.

 

For sin rolle i filmen, måtte Tom også gå med lapp over øyet og gjemme hånden sin for å simulere skadene Stauffenberg hadde fått i et luftangrep.

 

Han legger til at uniformen hans fikk et og annet øyenbryn til å heve seg da han først gikk med den på en prøvelesning av manuset i kontorene til Metro Goldwyn Mayer i Los Angeles.

 

- Der var jeg, kledd i en full tysk offisersuniform, og gikk rundt i konferanserommet og ned korridoren til badet. Det var surrealistisk. Jeg kunne se at fyrene på kontorene så på meg og lurte på hva søren som skjedde.

 

«Valkyrie» har norgespremiere fredag 30. januar.

(©NTB)

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews