Tom Cruise kjøpte supersykkel

(23.05.2007, sist oppdatert 23.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise spanderte over 600.000 kroner på en spesialbygd motorsykkel.

Han forelsket seg i den gilde italienske fartsmonsteret, en Vyrus 985C3 4V, etter å ha sett den på utstilling nær hjemmet sitt i Beverly Hills.

 

Fra før av har Tom Cruise allerede en samling på mer enn et dusin motorsykler. Han er 44 år, så kanskje er det midtlivskrisen som gjør seg gjeldende - den som får voksne menn til å kjøpe seg rå sykler, sist skildret i «Wild Hogs» der Cruise-vennen John Travolta spiller?

 

Hans seneste godbit kommer opp i en fart på 270 kilometer i timen, er bygget i Italia, og ble personlig overlevert til Cruise av fabrikkdirektør på Vyrus, Ascanio Rodorigo, som sa dette om sykkelen:

 

- For å få det riktig, måtte vi veie Tom og så ta hans høyde og sits på sykkelen. På den måten, når han er ute og kjører, så føles det som en skreddersydd dress.

(©NTB)

 

 


Les alt om John Travolta og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukerehere i am!
24.05.2007 17:57
fy faen ass!
:- O

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews