Tom Cruise hoppet uti det i Praha

(07.10.2010, sist oppdatert 07.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

En veltrent Tom Cruise (48) hang bokstavelig talt i stroppen under innspillingen av actionscener til fjerde runde med «Mission Impossible» i Praha denne uken.

Cruise seilte etter armene ned en stråltrådwire mellom to bygninger, godt sikret i buksebeltet også, for å simulere et hopp fra tredje etasje og ned på en lastebil i bevegelse.

 

Den høyt betalte Hollywood-stjernen liker nemlig å gjøre sine egne stuntscener, skriver Daily Mail som også har .

 

- Jeg ønsker å underholde publikum, og en del av det å lage disse filmene er å gjøre mine egne stuntscener. Jeg elsker å ha kamera rett foran meg, og der du kan følge meg hele veien igjennom, har Cruise tidligere sagt.

 

Når Tom Cruise på ny spiller Ethan Hunt, får han en ny nestkommanderende ved sin side - nemlig Jeremy Renner, kjent fra «Hurt Locker». Ryktet har gått om at produsentene ser for seg at Renner med tiden kan overta i «Mission: Impossible»-filmserien, selv om Cruise forventes å gjøre minst en femte film.

 

I tillegg til innspilling i Praha vil filmteamet også stoppe i Dubai og Vancouver før de gjør seg ferdige i Los Angeles. Filmen får amerikansk premiere i desember 2011.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews