Tom Cruise åpen for «Top Gun 2»

(09.12.2011, sist oppdatert 09.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

- Vi jobber med saken, uttalte Tom Cruise da han nylig fikk spørsmålet om det foreligger noen planer for en oppfølger til den populære 80-tallsfilmen Top Gun.

Tom Cruise lettet litt på sløret om planene da han ble intervjuet av MTV i forbindelse med promoteringen av den fjerde Mission Impossible-filmen, hvor Cruise spiller Ethan Hawk.

 

Men vil han noensinne spille den kjekke piloten Maverick igjen? Det er et år siden ryktene begynte å svirre på nettstedene om at Cruise kunne vende tilbake i en Top Gun-oppfølger. Og under MTV-intervjuet i Dubai utelukket han det ikke - og åpnet for et samarbeid med regissøren Tony Scott og produsenten Jerry Bruckheimer.

 

- Jeg sa til Tony at jeg ville gjøre en annen film med ham. Vi har ikke gjort film sammen siden Days of Thunder. Tony, jeg og Jerry, vi trodde vel aldri at vi ville gjøre det igjen. Men så begynte det å komme ideer om hvordan dette universet har utviklet seg. Jeg tenkte: Wow, det kan virkelig bli til noe ...»

 

Cruise framholdt videre i intervjuet at han først vil se et meget godt manus på bordet - samt ha friheten til å gjøre filmen i samme ånd som i 1986.

 

- Jeg håper vi kan finne ut en måte å gjøre det på. Jeg håper vi finner en historie vi alle har lyst til å gjøre, for vi ønsker å gjøre noe i samme tone som førstefilmen, og vi ønsker å gjenfinne den samme energien og filme den på samme måte.

(©NTB)

 

 


Les alt om Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews