Sofahopperen vender tilbake

(25.04.2008, sist oppdatert 25.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise vender tilbake til Oprah Winfreys talkshow - der han sist ble sett av millioner av mennesker mens han hoppet opp og ned i sofaen for å vise sin kjærlighet til Katie Holmes.

Cruise, som da lenge hadde slitt med rykter om alt fra homofili til at han trengte en passelig ung kone, spratt i mai 2005 ellevilt opp og ned i Oprahs berømte sofa mens han høylytt erklærte: - I?m in love!

 

Oprah spurte ham «hva har skjedd med deg», og deretter begynte Cruise-showet - der han gjorde alt fra å falle på kne, til å sprette opp i sofaen, for så vekselvis å få latterkramper og å løpe rundt på gulvet og riste på Oprah.

 

Deretter brakte han inn «trofeet» sitt, Katie Holmes, som hadde ventet i kulissene, mens publikum - stort sett kvinner - og Oprah selv heiet ham fram. Siden var det ikke alltid like hjertelig mellom dem, og hun ble ikke invitert i bryllupet deres. Men nå er vel gjenforent, og talkshowdronningen akter å feire Cruise sine 25 år i rampelyset med et todelt program.

 

Nå gleder han seg til å vende tilbake, sier hans representant Julie Polkes til People, som bekrefter at han vil dukke opp hos Oprah Winfrey igjen.

 

Det blir to programmer i mai, et som er tatt opp i studio med publikum til stede, og et der Tom Cruise viser Oprah rundt på fjelleiendommen sin i Telluride i Colorado, og lar seg intervjue.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews